top of page
jmeuter

Innoveren van nature

Ondernemen is het behalen van positief resultaat. Hier moet je innovitief voor zijn. Tegenwoordig zul je digitaal innovatief moeten zijn. Dit wordt vaak lastig gevonden.. De ondernemer is innovatief, alleen minimaal digitaal. Toch is digitaal innovatief zijn essentieel om actueel relevant te blijven.


Ik heb het onderverdeeld in drie pijlers. Op de eerste plaats moet je digitaal bewust zijn. Wees bewust ervan dat alles wat gedigitaliseerd kan worden, gedigitaliseerd zal worden. Wees bewust van wat er in jouw onderneming gedigitaliseerd kan worden. Wees bewust dat jij als ondernemer ook digitaler kan. Hier komt gelijk de tweede pijler, namelijk digitale geletterdheid. Welke vaardigheden maken jou als ondernemer digitaler en met welke vaardigheden wordt jouw onderneming digitaler? Kom in actie om jouw digitale geletterdheid te optimaliseren. De derde pijler is persoonlijker. De digitale veranderingen doen wel iets met de mens, vandaar digitaal humanisme. Je moet zelf ontdekken welke voordelen de digitalisering heeft voor jou. Je zult hier echt aandacht aan moeten besteden, ookal krijg je niet meteen het gewenste resultaat. Wanneer jij jezelf ziet als een frisse, actieve digitale en innovatieve ondernemer zul jij op digitaal gebied weer positief resultaat behalen.


Hoe dan? Jardin gaat je helpen. De naam symboleert een tuin. Jouw onderneming is het huis met een stevig fundament dat jezelf gecreeerd hebt. De digitalisering is de tuin er om heen. De digitalisering is constant in beweging, gevoelig voor veranderingen en kan soms ook verstikkend zijn. Jardin biedt je inzichten, inspiratie, kennis en creatieve handvatten om je eigen digitale landschap te creeëren. Kom in actie. Wees proactief en blijf constant in beweging.


37 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page